Om oss

Kunden och miljön i fokus

Vi på Vasastans Måleri har en gedigen erfarenhet och vi åtar oss jobb både hos dig som privatperson och hos större företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Samtliga anställda är yrkesutbildade målare och har MVK-behörighet för måleri i våtrum. Vi jobbar alltid effektivt och med ett fokus på att du som kund ska vara nöjd.

För att stärka vårt miljöarbete använder vi svanenmärkta färger, sköter transporterna med elbil och ser till att sopsortera allt byggavfall enligt branschens alla regler!

Ett led i detta innebär att vi genom åren utvecklat samarbeten med många andra företag - både inom måleri- och byggbranschen - och det gör att vi alltid har folk på plats. Även om vi för tillfället skulle ha hög arbetsbelastning eller sjukfrånvaro. En stor trygghet för dig som kund då jobbet levererar enligt överenskommelse.

Vi åtar oss de flesta typer av jobb som rör måleri. Behöver du hjälp med att måla om väggar, tak, olika typer av snickerier eller med att måla om din fasad eller dina fönster så står vi redo att hjälpa dig. Vi erbjuder även sprutning av köksluckor samt målning av trapphus.

Att många av våra kunder är återkommande ser vi som ett bevis på att våra arbetsmetoder verkligen fungerar. En nöjd kund kommer tillbaka och rekommenderar oss vidare till andra. Referenser är den viktigaste marknadsföringen och vi har gott om tidigare kunder som du kan kontakta för att få en bättre bild av vilka vi är samt hur vi arbetar.

Vi vill utvecklas och växa som företag och vi ser gärna att du som kund är med oss på resan. Du är välkommen att kontakta oss redan idag och berätta om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

stege hink roller

Låt våra proffsmålare göra jobbet!