Målare

Snyggt målat precis som du vill ha det

När du söker en målare i Bromma är vi det rätta valet! Vi är lyhörda för vad du söker och ser till att jobbet blir ordentligt gjort. Inget stänk och slarv! Vi ser till att varje vägg, hörn, vinkel och list blir perfekt målade. Våra kunde uppskattar oss just för att vi arbetar noggrant, metodiskt och med känsla för detaljer.

Vi gör ett grundligt underarbete vid samtliga målaruppdrag. Det inkluderar skraning, patentering, spackling och slipning innan vi målar. Det är viktigt för att få ett riktigt bra slutresultat. Att rolla på lite färg kan vem som helst göra. Att förbereda ett rum, göra förberedelserna på rätt sätt för underlaget och att verkligen måla jämnt och snygg kräver ett proffs. Vi levererar alltid ett proffsjobb med en kvalitet som håller.

Om du står i valet och kvalet kring vilken färg du ska välja hjälper vi dig gärna. Med vår långa erfarenhet som målare vet vi exakt vad som passar i varje rum. Med färg kan man göra stora förändringar. Ett stort och ödsligt rum kan kännas mer ombonat om man väljer en varm och något mörkare färgton. Ett litet rum som känns trångt kan ges mer rymd med hjälp av vitt på alla ytor. Berätta för oss hur du vill förändra rummet så hjälper vi dig att välja exakt rätt nyans för att få den effekt du söker.

måalre målar rosa vägg

Vi är öppna för allt från små till stora uppdrag. Det spelar ingen roll om du bara vill få en enda fondvägg målad eller om du vill överlåta all målning i en ny villa, butikslokal eller på ett kontor till oss. Alla kunder får samma höga kvalitet och omsorg av oss.

Vi ser till att jobbet flyter på som det ska och att det blir färdigt i tid - något som vi vet är mycket viktigt, till exempel om du redan har ett fast flyttdatum från din nuvarande bostad eller fastighetslokal.

Har du hittat en specialfärg, till exempel metallic-, marmor-, betong- eller strukturfärg som du skulle vilja jobba med i något rum? Inget problem! Vi har koll på de flesta färger och material som finns ute på marknaden och arbetar gärna med kundanpassade speciallösningar. Vi ser till att slutresultatet blir precis så som du har sett på en inspirationsbild eller i färgfirmans katalog!

måla fönster

Målning av tak, fönster & snickerier

Det är inte bara väggarna som ska få ett nytt färglager. När man renoverar märker man snabbt att det är fler ytor som behöver få en rejäl slipning och några nya lager färg. I taket sätter sig ofta fläckar och missfärgningar efter en viss tid. När det inte längre hjälper att tvätta kan det vara bättre att måla om istället. Ett nytt fräscht och vitt tak ger mycket ljus till ett rum. Om rummet känns för högt kan vi välja en något mörkare nyans för att ge en mer ombonad och mysig känsla.

Fönsterkarmar, spröjs och fönsterfoder av trä måste målas om regelbundet för att se snygga ut och skyddas mot vädrets makter. Vi målar dina fönster noggrant och utan stänk. Vi väljer rätt färg som ger dina fönster nytt väderskydd och ser till att du får just den färgnyans du vill ha.

Snickerier såsom dörrkarmar, fönsterbräden och lister måste också få sitt. Det kan även vara effektfullt att måla snickerier i en kontrasterande färg för att ge ett rum en helt ny känsla. Rådgör med oss så ger vi dig förslag på vad man kan göra. Skulle snickerierna vara mycket slitna kan våra snickare hjälpa till att renovera eller byta ut dem vid behov innan vi målar.

Kontakta oss idag för att begära offert på målning i Bromma.

Låt våra proffsmålare göra jobbet!