Tjänster

Målerifirma med bredd

Vi strävar efteratt kunna erbjuda våra kunder ett komplett utbud av måleritjänster - såväl utomhus som inomhus. Vi målar allt från fasader på radhus i Bromma till trapphus i hyresrätter, snickeridetaljer i villan och allt däremellan.

Vi kan även hjälpa till med tapetsering, planering av måleriprojekt, fönstermålning samt sprutlackering av köksluckor. Oavsett vad du är intresserad av inom måleri har vi möjlighet att hjälpa dig på ett professionellt och säkert sätt. Våra målare är behöriga att arbeta i våtrum och med Heta Arbeten.

För den kompetens vi inte har i vårt eget team har vi ett väl utbyggt nätverk av underleverantörer som arbetar enligt samma höga krav som vi ställer på oss själva.

måleritjänster - fönstermålning

Vårt företag ingår i en större grupp vilket innebär att du även kan få hjälp med andra typer av hantverkstjänster. Bland annat så är vi specialister på kök, badrum och golv. Det betyder att du kan få hela jobbet gjort av ett och samma företag, vilket kommer att göra det mycket enklare för dig om du exempelvis behöver renovera köket, badrummet, lägga om eller slipa golv i något utrymme.

Vi är givetvis registererade för F-skatt så att du kan utnyttja statens ROT-avdrag när du väljer oss för något av dina bygg- eller renoveringsprojekt.

Vi samarbetar med Caparol då vi mycket gärna arbetar med deras kvalitetsprodukter. De certifieringar som vi innehar kan du se i sidospalten.

Varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Låt våra proffsmålare göra jobbet!