Målare Bromma

Våra målare ger dig bästa möjliga resultat

Om oss

Vi är ett bygg- och installationsföretag som är verksamt i Bromma och andra delar av Storstockholm. Vårt helhetstänk gällande kvalitet, kompetens och kostnadseffektivitet gör att du får riktigt bra hantverkstjänster till ett utmärkt pris.

Vi har proffshantverkare inom ett flertal fält inom bygg och renovering. För den kompetens vi själva inte kan erbjuda har vi ett väl utbyggt nätverk av samarbetspartners som kompletterar våra tjänster. Det gör oss till ett smart val då du får allt från ett enda ställe. Behöver du hjälp med något inom hantverk ska du ringa K3 helt enkelt!

Vår ambition är att vara ett annorlunda byggföretag som arbetar med moderna metoder på en starkt konkurrensutsatt marknad. Det kommer alltid att finnas någon som försöker erbjuda ett lägre pris, men vad får du för pengarna? När du väljer oss får du både kvalitet och en tjänst du har råd med. Prisvärda tjänster med hög kvalitet är det bästa för dig som kund! Vi vill att du ska bli nöjd så att du återvänder till oss nästa gång du behöver hjälp med något och att du rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta.

Så säger våra kunder om oss på Reco:

 

Låt våra proffsmålare göra jobbet!